fbpx

Livs coaching

life caoching

Vad är coaching?

Vad betyder egentligen Livs coaching ? Själva ordet associeras oftast i relation med idrott och kan interpreteras med träning och förberedelse. Men en coach är även en person som undervisar, handleder, instruerar och stödjer sin lärling.

Livs Coaching0%

Relations Coaching0%

NLP0%

Coaching är ett yrke som är djupt annorlunda från traditionell terapi, rådgivning, mentorskap eller vägledning. Coaching processen behandlar specifika personliga aspekt i en persons liv, relationer eller yrke.

För att precisera kan coachning beaktas som ett främmande koncept av vissa men de flesta av oss är medvetna om att, för att en världsklass idrottare skall lyckas så behövs både tid och rätt engagemang från själva atleten. Men atleten kan inte själv klara av att utvecklas i rätt takt eller riktning, han behöver även väsentligt stöd, rätt anledning och grundläggande träning av sin tränare.

Och det samma gäller i stort sett alla områden i livet, vare sig du är studerande, anställd eller egenföretagare

Sammantaget är den stora fördelen med livs coaching är att du får snabba och positiva resultat. Detta beror på att coachning är medverkande och människor tenderar att lära sig och anta nya vanor lättare när de aktivt engagerar sig i inlärningsprocessen. Så fort sessionen är slut kan du implementera en ny övning.

Framför allt så tillägnas tillägnas helt åt dig – dina problem och uppnåendet av nya beteendemål. Det som får coachning att fungera är det faktum att det pågår under en längre period. På så sätt utmanas och uppmuntras du ständigt att jobba med ämnen som behöver förbättras.

Med andra ord, genom konstant övning av goda vanor – får du in nya rutiner. Ju mer du övar – desto lättare blir det att ändra och förbättra ditt beteende.

Vem behöver coaching?

En coach gör mer än bara erbjuder tips och råd.

Vad ska en Livs coach kunna?

Identifiera i vilket område utav ditt liv du behöver hjälp.

need to know

Vad erbjuder coaching?

Allt är möjligt och inom räckhåll.

143

personer har redan bokat Livs Coaching