fbpx

Om Andri Gerou

Söker du efter effektiva men enkla förändringar i ditt liv?

Vill du stärka dig själv och må bättre?

Meningen är att du ska ha ett optimalt liv, ett som är lyckligt, framgångsrikt, rikligt och där du ger ett stort bidrag till världen. Mitt uppdrag via coaching är att hjälpa dig att må bättre och uppnå dina mål.

Mitt intresse för våra subjektiva skillnader som människor har varit ett intresse för mig sedan barndomen. Jag har ett yngre syskon, en syster, och du vet hur ett barn i varje familj är mer progressivt och framgångsrikt än det andra eller de andra.

I min familj var jag det barnet, det målmedvetna och ambitiösa barnet. Hela min barndom och ungdom fick jag höra från familj, vänner och bekanta att jag har tur och att allting går lätt för mig.

Och så var det, jag hade verkligen allt jag ville eller bad om ganska enkelt, jag behövde aldrig riktigt kämpa alldeles för mycket. Visst tyckte jag om det, det kan ju inte vara fel att känna sig bra och må bättre för varje dag som går. Jag tänkte egentligen inte så mycket på det, inte förrän i tonåren.

Varför mår vissa människor bättre?

Då började jag att intressera mig för individuella skillnader och Livscoaching, jag började med att analysera mig själv och de närmast mig. Varför hade jag och min syster så stor skillnader? Varför lyckades inte hon med att må bättre med sig själv? Vi delade trots allt samma familjemiljö och umgänge.

Mer än 20 års beprövade förkunskaper

Liksom i allting som är viktigt är det grundläggande att välja extra omsorgsfullt när det gäller ens eget liv.

Alla har rätt att uppleva livet som det naturligt ska vara, en lycklig plats!

Det kräver både en stark kropp liksom en stark mentalitet.

Du kanske redan vet att din kropp kan uppnå vad ditt sinne tror, ju mer du själv tror på att du kan uppnå något, desto mer lyckas du!

Och livscoaching kan självklart hjälpa dig med det.

Passion för sunt och osvikligt välmående

Mentalt välmående kännetecknas med förhöjda nivåer av individuell kapacitet och prestanda.

Vilka präglas av emotionellt, mentalt och socialt välbefinnande.

Äkta välmående börjar utvecklas när en person lyckas skapa en positiv inverkan på större delen av sitt liv.

Såsom livstillfredsställelse, konstruktiv optimism och positiv självkänsla.

Under våra sessioner i livscoaching får verktyg som du praktiskt kan använda.

Jag lärde mig att förstå att vissa människor är födda med en starkare känsla av viljestyrka och grit” = stark drivkraft. Dessa människor får lättare vad de vill ha i livet. Efter att jag insett den kunskapen var det mycket lättare att identifiera dels mig själv men även andra.

Så småningom började jag att fundera över varför någon skulle vara mera gynnsam än någon annan, och varför den personen ska ha det lättare i livet än den andra.

Kan man lära sig att bli lycklig och må bättre?

Det var där och då  jag fascinerades med idén att komma underfund med hur de människor som råkar födas “mindre gynnsamma”, ändå fortfarande kan lära sig att få vad de vill ha i sitt liv!

Jag var väldigt passionerad med temat och började självutbilda mig så mycket som möjligt. Till att börja med var det inte så lätt, eftersom jag inte kände någon känsla av orientering och inte visste vad jag skulle leta efter, eller ens var jag borde leta.

Sakta med säkert, som med allting man har ett intresse och passion till. Utvecklades saker och ting till min fördel och den information och kunskap jag sökte, hittade jag. Under min masterexamen började jag förstå varför vi som människor hade alla våra skillnader.

Det tog mig dock lång tid att komma underfund med, hur en person som var mindre gynnsam i livet och tyvärr hade råkat ta fel väg. Och hur även denna person skulle kunna komma tillbaka på rätt spår och börja njuta av ett bra liv!

Och det är precis detta livs coaching och andra coaching typer handlar om. För att du ska kunna vara lycklig och få det du vill ha i livet måste du ha rätt livsinställning. Men även rätt sätt att reflektera över de olika framtidsmöjligheter som du faktiskt har befogenhet till.

MINDFULNESS, Life Coaching

“Eudaimonia”

Ett annat perspektiv på välmående, som härstammar från antikens tid men har anpassats till vår moderna syn på livet är “eudaimonia”.

Förutom glädje och lycka så måste varje individ inrikta sig på förverkligande av sina yttersta  förmågor och potentialer.

Bli ditt ultimata jag

Inte bara du kan leva väl och njuta av nöje och lycka, utan du kan även ha både mentala och fysiska kapaciteter.

Det är väsentligt att inse det enorma potential som mental välmående har på positiva resultat.

I och med den största händelsen i mitt liv, att bli en förälder, blev det solklart för mig att jag behövde göra allt jag kunde för att hjälpa mitt barn att inte komma på fel väg i livet. Och så här i efterhand kan jag säga att jag har gjort ett väldigt bra jobb, om jag får säga det själv…..

Och bara sådär, så visste jag att det var precis vad jag behövde göra. Hjälpa andra människor; vuxna, tonåringar eller barn att få det liv som vi alla förtjänar!

Och detta blev mitt livsuppdrag! Att hjälpa dig!

37%

lider och genomgår stress

20%

är olyckliga eller arga

31%

lider av fysisk smärta

38

är oroliga eller ängsliga

Enligt Gallups undersökningar så har generella stress- och orosnivåer ökat med 2 procentenheter från föregående år. Medans sorg och fysisk smärta har gått upp med 1 enhet.