fbpx

Hitta lyckan

happiness

Lyckan är individuell för alla, vilket innebär att det inte finns något specifikt som gör människor lyckliga. Utan det är individuella perspektiv av vad man uppskattar och tycker om i livet. Hur du lever ditt liv är det som gör dig lycklig eller olycklig.

Det spelar ingen roll om du tjänar en massa pengar eller har den senaste telefonmodellen. Lyckan kommer inte ifrån vad du har, det handlar om vad du gör.

 

Om du är lycklig med det du gör, vare sig det är att fiska, uppfostra dina barn eller ditt arbete. Då fyller du ditt liv med det du tycker om och det som gör dig glad. Och du kan då inte vara något annat än lycklig.

 

Om du inte är säker på vad du tycker om att göra så finns de ändå sätt för dig att hitta din lycka. Kreativitet och inspiration leder dig till din passion. Känn efter vad du inspireras av och ta in det.

 

Tänk på att det spelar egentligen ingen roll vad det är du gör, det hela handlar om hur du gör det. Det är vad som kommer att göra hela skillnaden!

En annan aspekt som får dig närmare lycka är osjälviskhet och vänlighet. Genom att ge eller göra något för någon annan ökar din serotonin nivå i kroppen. Känslan du upplever är äkta tillfredställelse och glädje. Det finns inget som kommer att uppfylla dig så mycket som när du hjälper en annan människa.

Ytterligare en faktor som frambringar lycka är humor. Humor hjälper dig att ta en situation med lättnad, vilket automatiskt får dig att må bättre. Istället för att uppleva allt det som pågår omkring dig som mörkt, dåligt och destruktivt kan du välja att se det hela med en glimt i ögat. Förmågan att göra de.