fbpx

Syfte i livet

business relations

Vad är ditt syfte i livet?

Livs syfte coaching är för dig som vet vad ditt syfte i livet är och du söker nu sätt att påskynda hur du kan göra det. Det är för dig som vill göra en inverkan och tillföra något speciellt till ditt liv och världen. Det du får hjälp med är att utforma ett ramverk, metodik och insikt för att djupgående förstå vad ditt syfte betyder för idag.


Kanske har du upplevt stunder i ditt liv medans du utförde någon uppgift, då du verkligen kände dig levande. Det är mycket troligt att en sådan stund var, där du var i harmoni med ditt syfte i livet. Att leva sitt liv medvetet känns levande, distinkt och verkligt. Du kanske även upplevde ett ”flöde” vilket är ett tillstånd man erfar när man blir totalt absorberad av tid och rum. Tiden verkar plötsligt försvinna och du känner dig fullständigt uppfylld och belåten.


Människor som lever med ett syfte i livet hittar mening med situationer som händer dem på ett enkelt sätt. De kan på något sätt omvärdera den situation de befinner sig i och de kan reglera sina känslor på ett sådant sätt att de aldrig överreagerar eller felreagerar. De kan förbli den person de är även när de upplever en dålig dag


Det handlar inte om tillfälliga stunder av styrka, utan det handlar om ett långvaringt om inte permanent motståndskraft. Om detta är något som även du skulle vilja implementera i ditt liv så har du kommit rätt.


Kämpar du med något av följande:

SYFTE I LIVET

Brottas med en livssituation eller övergångsfas : Du kanske genomgår en större livsövergång, ett personligt uppvaknande eller så kanske du försöker hitta dig själv igen efter en sjukdom, skilsmässa eller arbetsförlust. Eller så kanske du vill återupptäcka din identitet eller identifiera din framtida inriktning –

OMVÄRDERING AV PRIORITERINGAR

 Försök att fatta ett kritiskt karriärbeslut – Du kanske är nyutexaminerad och söker nu jobb. Eller så kanske du vill byta karriär eller återvända till jobbet efter en period av föräldraledighet.

NY RIKTNING

Beslut om akademisk framtid – Du kanske försöker få klarhet i vad det är du ska plugga till. Eller så kanske du vill ta ett beslut att återvända till skolan.

MER MENING I LIVET

 Hitta mening i livet – Du kanske letar efter en ny riktning gällande ditt liv. Det kan vara så att du snart ska gå i pension eller bli förälder.