fbpx

Föräldrar Coaching

parent coaching

Familjerådgivning är ett bra sätt att börja

Att vara förälder är varken enkelt eller ett lätt ansvar, och tyvärr så får man ingen manual med familjerådgivning.

Vi har som ansvar att ge riktning åt en liten persons liv, ju bättre jobb vi som föräldrar gör desto lämpligare väg kommer vårt barn att lära sig att välja i livet.

NLP0%

Föräldrar Coaching0%

Mindfulness0%

Du kanske undrar, “hur kan jag veta vilka handlingar och åtgärder som är rätt och som borde vidtas”?

Eller så kanske du undrar, “hur kan jag sedan veta exakt hur dessa åtgärder borde skötas” ? Och det du kanske mest undrar över är ”hur kan jag på bästa sätt hjälpa och stödja mitt barn”?

Vilket värde innehar familjerådgivning?

Som föräldrar är det normalt att ha denna typ av frågor eller tvivel.  Oklarhet över vår egen kunskap och förmåga att göra vad som är rätt. Viktigt att komma ihåg är att det inte finns något rätt eller fel, så länge du ägnar dig åt att förstå och se ditt barn som personen han verkligen är. Viktigt att förstå är, att ditt eget beteende påverkar ditt barn i allra högsta grad.

Familjerådgivning gör en stor skillnad. På andra områden i våra liv skulle vi inte drömma om att bara kasta oss in i något utan förberedelser på förhand. Men av någon anledning känner vi oss tvekasamma att ta samma inställning till föräldraskap. Det finns en generell uppfattning att mammor och pappor, helt enkelt bara ska veta vad de ska göra naturligt.

parent coaching

Det finns inte något som heter perfekta föräldrar

Och det betyder inte heller att vi är dåliga föräldrar bara för att vi inte kan skapa en nära relation med vårt barn omedelbart. Övning ger färdighet.

children development

Förstå ditt barns naturliga utvecklings process med familjerådgivning

Visst vore det fantastiskt om du kunde identifiera ditt barns beteendemönster eller kunna identifiera de ideal ditt barn har anpassat sitt beteende till?

child trauma

Kan man justera eller reparera emotionella “trauman”?

Visst vore det enastående om du kunde hjälpa ditt barn att justera och reparera felen eller misstagen från tidigare händelser.

131

personer har redan bokat föräldrar coaching